Bemutatkozás

A nagymúltú Lovasiskola egy nagy hullámvölgy után került tulajdonunkba, 2009 szeptember óta építgetjük, szépítgetjük. Lovasközpontunk minden embernek megfelelő hely a kikapcsolódásra, aki szereti a lovakat, a vidám társaságot, a finom üdítőket, az olasz kávét, a tejes italokat.

Rendezheti nálunk családi programját, a Lóbár-ban különböző rendezvényeknek adunk helyszínt, igény szerint használhatják a búbos-kemencét, a bogrács helyet, a sütögető rácsot. Kérhetnek segítséget a vendégek szórakoztatására is, ló simogatással, lovaglással, kocsikázással, ügyességi feladatokkal színesítheti rendezvényüket.

Ha lovát hozná bértartásba, nagyméretű, gumiszőnyeggel borított, önitatóval felszerelt boxokkal szolgálunk. Ön határozza meg, hogy lova kijárjon a többi lóval közös, nagy karámba, egyénileg kisebb karámba, vagy maradjon egész nap boxban. A nagy méretű, karbantartott pályán kényelmesen tud dolgozni minden lovas, akár versenyre készül, akár kedvtelésből lovazik.  Munka után hideg-meleg vizes patamosóban, lószolárium alatt teheti rendbe lovát. Közös nyergesben tartjuk szerszámainkat, névre szóló nyereg és kantártartóval, a lovasok pedig közös öltözőben, zárható szekrényekben tarthatják ruháikat, értékeiket.

Látogasson hát meg minket családjával, hogy meggyőződjön róla, Nálunk még a nap is melegebben süt…

Üdvözlettel:
Gáspár család                                        JÖVŐKÉPÜNK

A cikkhez még nem szóltak hozzá!

Új hozzászólás írása ITT érhető el.

Hozzászólásra bejelentkezést követően kerülhet sor!

Tel: (30)289-4773 (Gáspár Szilvia)
Cím: 6000 Kecskemét, Kisfái 141
E-mail: info[kukac]egyesfogat.hu